Συμμετοχή στην Ετήσια Γενική Συνέλευση ΣΕΒ 2022 : Μαζί ανοίγουμε δρόμους #ElladaAvrio 

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2020, συμμετείχα στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ 2022 : Μαζί ανοίγουμε δρόμους #ElladaAvrio, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο και το ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΠΗ) και το ICC WOMEN HELLAS της Βιομηχανίας.

Με βασικό μήνυμα «Μαζί ανοίγουμε δρόμους» και με hashtag #ElladaAvrio πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022, (10:00-13:30), η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ. Η φετινή Γενική Συνέλευση των Μελών διεξήχθη με φυσική παρουσία. Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης μίλησε στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Στις 19:00 ακολούθησε η Ανοικτή εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, η οποία διεξήχθη με υβριδικό τρόπο και μέσω livestreaming, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Η εκδήλωση περιλάμβανε ομιλίες από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και από τον Πρόεδρο του ΣΕΒ, ενώ ακολούθησε συζήτηση μεταξύ τους για τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας με συντονιστή της συζήτησης τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα.

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης επανεξελέγησαν ο Πρόεδρος του ΔΣ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος και ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Ευθύμιος Βιδάλης, καθώς και το νέο Διοικητικό και Γενικό Συμβούλιο.
Τα μέλη ενημερώθηκαν για με τις πρωτοβουλίες διασύνδεσης εκπαίδευσης και επιχειρήσεων: Πανεπιστήμια – ερευνητικά κέντρα επιχειρήσεις σε μια ευρεία βεντάλια πρακτικών συνεργασιών, το πρόγραμμα #Skills4Jobs για την κατάρτιση, συζητώντας με τον Πρύτανη του Athens University of Economics and Business Dimitris Bourantonis και τον Konstantinos Kintzios, Business Development Director, του ReGeneration.

Ο ΣΕΒ είναι ο πιο ζωντανός, τολμηρός και δυναμικός φορέας εκπροσώπησης, αλλά και ενδυνάμωσης, των επιχειρήσεων κάθε κλάδου, μεγέθους και ηλικίας στην Ελλάδα. Πάντα δίπλα στις επιχειρήσεις, που θέλουν να εξελίσσονται και να αναλαμβάνουν τον ρόλο που τους αναλογεί, για να ανέβουμε κατηγορία στην οικονομική ανάπτυξη και στην ευημερία ολόκληρης της κοινωνίας μας».

Πηγή : ΣΕΒ