Jina

Συν διοικώ μέσω της «Super Creta Group» την επιχείρηση μας στον χώρο των υγρών καυσίμων και λιπαντικών «Super Creta Gas – ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ», με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης , από το 2015 ενώ από το 2019 ασχολούμαι αποκλειστικά με αυτό. Συμμετέχω επίσης σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου ορυκτελαίων και λιπαντικών, με τη δική μου σειρά Λιπαντικών Αυτοκινήτων, με την επωνυμία «GiNiTOil».

Σταδιακά οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητες αναπτύσσονται στην εστίαση / καφέ / snacks αλλά και στον κλάδο της φιλοξενίας / τουρισμού, μέσω της «Super Creta Suites» με στρατηγική τοποθέτηση σε επιλεγμένο ξενοδοχειακό ακίνητο στην Ελλάδα.

Σκοπός της «Super Creta Suites» είναι η δημιουργία χαρτοφυλακίου με ξενοδοχειακά assets από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας και εστίασης, στο concept της «έξυπνης και αυθεντικής ελληνικής εμπειρίας» – Smart Authentic Hellenic Philoxenia.

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων / Management Science στο Ηνωμένο Βασίλειο και είμαι κάτοχος Bachelor Honors από το University of Kent, κάτοχος πτυχίου Οικονομικών με Μεταπτυχιακές σπουδές, MΑ International Economics, Banking and Finance από το Cardiff University. Άσκησα το επάγγελμα του οικονομολόγου και της οικονομικής αναλύτριας επί 19 συναπτά έτη στον τραπεζικό κλάδο.

Ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία το 2001, στη γενέτειρα μου, στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Λαϊκή τράπεζα (Όμιλος Πειραιώς σήμερα), στην ανάλυση των οικονομικών στοιχείων Μεγάλων Επιχειρήσεων (corporate), στην αξιολόγηση του πιστωτικού κινδύνου, στην ανάπτυξη πελατολογίου και στην πώληση χρηματοδοτικών προϊόντων στο πλαίσιο της πιστωτικής πολιτικής του Ομίλου.

Το 2008 συνέχισα στην ALPHA BANK ως Relationship Manager στο Επιχειρηματικό Κέντρο της τράπεζας, στο Ηράκλειο, Υπεύθυνη για την αξιολόγηση των οικονομικών στοιχείων των μεγάλων επιχειρηματικών πελατών σε όλη την Κρήτη, υπεύθυνη διαμόρφωσης εισηγήσεων και με εγκριτική ευχέρεια λήψης αποφάσεων.

Διετέλεσα, μέχρι και την αποχώρηση μου τον Δεκέμβριο του 2019, Officer στην ALPHA BANK, στην Δ/νση Χρηματοδοτήσεων Τουριστικών και Νησιωτικών Επιχειρήσεων, υπεύθυνη για την ανάλυση και αξιολόγηση Τουριστικών Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στις ξενοδοχειακές μονάδες και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Νησιωτικών επιχειρήσεων.

Διαθέτω ισχυρές επικοινωνιακές και διαπραγματευτικές δεξιότητες, είμαι μεθοδική, με αυστηρή προσέγγιση στην παράδοση έργου, ενώ διαθέτω ανεπτυγμένες διαπροσωπικές δεξιότητες και στοχοπροσήλωση. Είμαι εξωστρεφής και θέλω να πιστεύω ότι διαθέτω σύγχρονη σκέψη και καλή αίσθηση του χιούμορ.

Συμμετέχω όσο συχνά μπορώ σε συνέδρια και σεμινάρια Business & Self-Development, ενώ προσφέρω υπηρεσίες καθοδήγησης – mentoring σε οργανισμούς γυναικείας ενδυνάμωσης και επιχειρηματικότητας.

Είμαι μέλος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου – (ΕΒΕΗ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΠΗ).

Μέλος του International Chamber of Commerce – ICC Hellas, ένα αντιπροσωπευτικό σώμα που εκφράζει με κύρος τις επιχειρήσεις από όλους τους τομείς δραστηριοτήτων, σε κάθε μέρος του κόσμου, για την προώθηση του ελεύθερου διεθνούς εμπορίου και των επενδύσεων και διακεκριμένο μέλος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας (ΣΕΓΕ).

Συμμετείχα στα «Βραβεία για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα 2021», μετά από αξιολόγηση της ICAP για τις 500 πλέον γυναικείες προσωπικότητες, από τις 8.500 γυναίκες που κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στο χώρο των επιχειρήσεων στο πλαίσιο του 6ου “ΔΥΟ FORUM”, θεσμού που σκοπό έχει την έγκριτη ενημέρωση κοινού και επαγγελματιών στα θέματα πρόληψης, ποιότητας ζωής και ευαισθητοποίησης στο περιβάλλον.

Προσπαθώ να είμαι ενεργή και ευαισθητοποιημένη πολίτης που διοικεί με κοινωνική υπευθυνότητα, είμαι μέλος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών – ΠΑΣΓ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» και σταθερά δίπλα στο κοινωνικό έργο των τοπικών αρχών αλλά και των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών.

Βραβευμένη με το Βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2021», ως Co-Founder & President της «Super Creta Gas – ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ»

Στηρίζω επίσης ενεργά, ως συνεργάτιδα και μέντορας, το Women Do Business, τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό που απαντάει στο πρόβλημα της επιχειρηματικής ανισότητας και των στερεοτύπων γύρω από τη γυναίκα και το επιχειρείν.

Είμαι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Σταύρο Κουμουλά και έχουμε δυο κόρες.

Ζηνοβία Τσαντρίζου
MSc. Int. Economics- Banking & Finance

Co-Founder & President SUPER CRETA GROUP
SUPER CRETA GAS – ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ ΑΕ / Energy & Fuel
SUPER CRETA SUITES / Hotels & Investments