Κοπή πίτας ΙCC Women Hellas

Χαρά και τιμή η παρουσία μου στην κοπή της πίτας του ΙCC Women Hellas στο ξενοδοχείο «Hotel Grande Bretagne, a Luxury Collection Hotel, Athens» με την παρουσία της Προέδρου, Άννας Καμαρίδη, της Αντιπροέδρου Ειρήνης Βενιάμη, των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής και των Τομέων του οργανισμού.

 

Η βραδιά είχε ιδιαίτερη σημασία για όλες εμάς μιας και κοντά μας είχαμε το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που δημιουργήθηκε και συστήθηκε από μια σημαντική γυναίκα,  την κα. Marianna V. Vardinoyannis Foundation

Το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Ιδρύθηκε το 2012 και αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», με Πρόεδρο την Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO, Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους.
Αυτό που διαφοροποιεί, όμως, τους δύο συλλόγους μεταξύ τους είναι ότι το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» αφ’ ενός μεν απλώνει τη δράση του και στους ενήλικες και ιδιαίτερα σε εκείνους που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών και αναζητούν το κατάλληλο μόσχευμα για να ξανακερδίσουν τη ζωή τους και αφ’ ετέρου εμπεριέχει στους σκοπούς του την έρευνα για τον καρκίνο.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή χρονιά!

#bettertogether #strongertogether #icchellas #iccwomenhellas

Από Αριστερά: Μαριλένα Κουτσούκου, Ελένη Τροβά, Μαρία Τόκτωρ, Γιώτα Σταθάκου , Αντιπρόεδρος Icc Women Hellas Ειρήνη Βενιάμη, Πρόεδρος Icc Women Hellas Άννα Καμαρίδη, Μπούρα Αγγελική, Έλενα Βρεττού, Ελένη Γιαννοπούλου

 

Μαρίλια Βαζαίου, Αγγελική Μαργαρίτη – Άντριους, Πρόεδρος ICC Women Hellas Άννα Καμαρίδη και Έλενα Βρεττού

 

Δέσποινα Μαντά, Ειρήνη Χαδιάρη, Αναστασία Μακαριγάκη

 

 

Γιώτα Σταθάκος, Άννα Καμαρίδη

 

Έλλη Κακούλλου ΕΤΕ

 

Χριστίνα Τριποδιανάκη, Ιωάννα Σκυφτού

 

Αγγελική Μπούρα

 

Εϋη Μυγιάκη

 

Ζέφη Δημαδάμα

 

Γιώτα Σταθάκος, Χριστίνα Παπανδρέου ELGEKA