«Γυναίκα-Μητέρα-Εργαζόμενη» – Φιλανθρωπικό γεύμα του LIFELINE HELLAS

Με ιδιαίτερη χαρά παραβρέθηκα στο φιλανθρωπικό γεύμα αφιερωμένο στην Ημέρα της Μητέρας με τίτλο «Γυναίκα-Μητέρα-Εργαζόμενη», του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού LIFELINE HELLAS, το Σάββατο 14 Μαΐου, στο εστιατόριο Cash στην Κηφισιά.

Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό του ιδρύματος «HRH Crown Princess Katherine Foundation» και το φιλανθρωπικό γεύμα είχε σκοπό την προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου».

Στο γεύμα για την Ημέρα της Μητέρας, χαιρέτισε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής, Οικογένειας και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα ενώ βασική ομιλήτρια ήταν η Μαρίνα Γιαβρόγλου, Πρόεδρος της «SOYAMILLS INTERNATIONAL», Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Mέλος Δ.Σ. ΕΒΕΑ και πρώην Πρόεδρος ICC WOMEN HELLAS.

Η Lifeline Hellas είναι ένας ανθρωπιστικός οργανισμός υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας της Διαδόχου Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας που ιδρύθηκε στην Αθήνα με κύρια δραστηριότητα να υποστηρίζει τις ανάγκες σε ιατρικό εξοπλισμό σε νοσοκομεία παίδων αλλά και να υποστηρίζει παιδικά ιδρύματα.
Το ίδρυμα «HRH Crown Princess Katherine Foundation», στο Βελιγράδι έχει δραστηριότητα στην Αθήνα, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και το Τορόντο.

 

 

 

 

 

\\