Είμαστε δίπλα σε φορείς και οργανώσεις που προωθούν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία

Η εταιρεία Super Creta Gas – KOYMOYLAS AE η SUPER CRETA GROUP και εγώ προσωπικά ως γυναίκα επιχειρηματίας, βρισκόμαστε δίπλα σε φορείς και οργανώσεις που προωθούν την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη, δίνοντας εφόδια και προσφέροντας γνώσεις και mentoring σε νέους ανθρώπους που να αναπτύξουν την δικιά τους επιχειρηματική ιδέα.

Στο πλαίσιο αυτό, στηρίξαμε ως χορηγοί το Online Τρίμηνο Πρόγραμμα Mentoring “Find your Mentor” που διοργανώνεται από τoν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Women Do Business, που προάγει την γυναικεία επιχειρηματικότητα και την κατάργηση στερεοτύπων μέσα από ποικίλες δράσεις.

 

 

 

Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://womendobusiness.eu/

 

Η σύμβουλος του Προγράμματος mentoring, μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του οργανισμού Women Do Business και στενή συνεργάτιδα του ομίλου μας, Μάγδα Κατόπη έθεσε ως στόχο του προγράμματος η κάθε συμμετέχουσα να μπορέσει να αναπτύξει τις δεξιότητές και να βελτιώσει την απόδοσή της, να οργανώσει την επιχειρηματική της ιδέα μέσω της προσωπικής και της επιχειρηματικής ανάπτυξης των δεξιοτήτων της αλλά και μέσω της παρακίνησης και να εφαρμόσει πρακτικά βήματα για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών ιδεών της.

Ο οργανισμός Women Do Business μέσω αυτού του προγράμματος δίνει τη δυνατότητα σε 30 γυναίκες από όλη την Ελλάδα, κατόπιν επιλογής βάσει της αίτησης τους να παρακολουθήσουν 1on1 Μentoring για τα επιχειρηματικά τους βήματα με τη βοήθεια έμπειρων και καταρτισμένων Μεντόρων!

 

 

 

Με χαρά συμμετέχω στο πρόγραμμα ως μέντορας ενώ ταυτόχρονα, συμμετέχω και σε μια σειρά από δωρεάν, δια ζώσης Workshops για 40 συμμετέχοντες/ουσες στο “H2bHub” που διοργανώνουν το Enterprise Europe Network και τo Women Do Business, με ομιλία στη 2η θεματική: “Γυναίκα Ηγέτιδα: Α Success story”.

 

 

 

 

Τα σεμινάριο πραγματοποιείται στις 20/12, μεταξύ 18:00-21:00μ.μ, στο H2B HUB, στην οδό Κορωναίου 14, στο κέντρο του Ηρακλείου και τελεί υπό την αιγίδα των Επιμελητήριο Ηρακλείου – Heraklion Chamber & Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης.

Κλείστε την θέση σας εδώ: tinyurl.com/tnp5feuu

*Θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης και μέσω Live Streaming