Ζ.Τσαντρίζου – Υπεύθυνη Βιομηχανίας Κρήτης

Θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο του ICC Women Hellas κα. Άννα Καμαρίδη & την Αντιπρόεδρο κα. Ειρήνη Βενιάμη  καθώς και το Δ.Σ. του ICC Hellas και Πρόεδρο κ. Petros Doukas για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου καθώς και όλα τα μέλη του ICC WOMEN HELLAS για την μεγάλη τιμή που μου κάνετε να διατηρήσω την θέση “Υπεύθυνη Βιομηχανίας Κρήτης” !!

Σε αυτά τα 2,5 χρόνια που είμαστε μαζί στο ICC WOMEN HELLAS αισθάνομαι υπερήφανη ως μέλος του γυναικείου παραρτήματος που από κοινού και με συνενώσεις δυνάμεων, η δυναμική μας ένωση διακεκριμένων ηγετικών στελεχών και καταξιωμένων γυναικών επαγγελματιών, επιδιώκουμε, με το παράδειγμά μας και τις πρωτοβουλίες μας, την ενδυνάμωση της θέσης των γυναικών στον επιχειρηματικό στίβο της Ελλάδας καθώς και την υπεράσπιση του ισότιμου δικαιώματος μας και της συμμετοχής μας σε κέντρα λήψης αποφάσεων.

Γνωρίζουμε τις νέες αισιόδοξες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από τις μέχρι σήμερα δράσεις μας και τις προσδοκίες που έχουν καλλιεργηθεί από τη συμμετοχή των όλων και περισσότερων καταξιωμένων γυναικών στο ICC WOMEN HELLAS.

Αισθάνομαι βαθιά την ευθύνη απέναντι σε όλες σας και σας υπόσχομαι ότι με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στις ανάγκες αυτής της θέσης τόσο για την όμορφη Κρήτη μας ( Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete), όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο με την άριστη συνεργασία των λοιπών υπο συντονιστριών της ομάδας κα. Μαριέτα Δοξοπούλου, Marietta Doxopoulou κα. Βαλεντίνα Κόρδη Valentina Kordi
Παραμένω και στην Ομάδα της Οικονομίας με συντονίστρια την κα. Giota Stathakou.

Δεσμεύομαι ότι με αφοσίωση θα κάνω το καλύτερο για να ανταποκριθώ σε αυτή την ευθύνη τόσο από την θέση “Υπεύθυνη Βιομηχανίας Κρήτης ICC WOMEN HELLAS” όσο και από την θέση της Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανίας Ηρακλείου ΣΕΒΠΗ – ΕΑΗΙΑ.