Εκδήλωση ΕΒΕΑ – Business Women Networking Event

Με μεγάλη μου χαρά, αποδέχτηκα κάλεσμα του ΕΒΕΑ “Business Women Networking Event”, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία της Προέδρου του ΕΒΕΑ, κας Σοφίας Κουνενάκη Εφραίμογλου, και της Επικεφαλής της Επιτροπής του ΕΒΕΑ για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και Ηγεσία, κας Μαρίνας Γιαβρόγλου, και είχε ως στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών στον επιχειρηματικό στίβο μέσα από δράσεις γνωριμίας και δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια του “Business Women Networking Event”, μας δόθηκε η ευκαιρία στις παριστάμενες γυναίκες – εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, του πολιτικού και του πολιτειακού κόσμου, φορέων και οργανισμών – να βρεθούμε από κοντά, να μοιραστούμε τις ιστορίες και την εμπειρία μας, αλλά και να επεκτείνουμε το δίκτυό μας, χτίζοντας νέες επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες.

Όλοι μαζί μπορούμε να συνεισφέρουμε στον τρόπο με τον οποίο ένα σύγχρονο και δημοκρατικό κράτος, μπορεί να επηρεάσει προς το συλλογικό καλό και τη θεσμική θωράκιση των γυναικών και τέτοιες εκδηλώσεις βοηθάνε και ενδυναμώνουν το επιχειρείν.